over ons

Smart Technology, Knowledge, Quality

2 BROERS MEESTER plus 25 gedreven vakmensen die elke dag meedenken in SmartTechnology oplossingen. We hebben een zeer modern machinepark. We zijn flexibel, transparant en we streven naar langdurige relaties. Daarnaast gaan we de uitdaging niet uit de weg om onszelf iedere dag weer te verbeteren. Om steeds slimmer en met een nog grotere precisie te werk te gaan, zodat we producten kunnen leveren van een steeds hogere en verfijnde kwaliteit.

PRODUCTEN Wij maken precisie onderdelen tot complete assemblages voor verschillende klanten.

PROCES Wij Engineeren , CNC-Frezen, CNC-Draaien en assembleren tot het product naar wens is van de klant.

DIVERSE BRANCHES Relaties opererend binnen diverse branches zoals Aviaton, Robotics, BioScience, Paint industry en Shipbuilding. Wat deze bedrijven overeenkomstig hebben is dat ze allen hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de producten. Even als de kwaliteit van het fabricageproces, zodat kwaliteit ook voor de toekomst gegarandeerd is.

LEIDEN Vanuit Leiden opereren wij voor veelal Nederlandse bedrijven die de internationale markt bedienen.

PASSIE Het is onze passie om exceptioneel, mooie en kwalitatief hoge precisieonderdelen te maken. Wij houden van de verhalen die achter de producten schuil gaan. Wanneer een nieuwe klant zich aandient, zijn de eerste belangrijke vragen ‘wat, waar en voor wie’ is het product. Elke dag verwonderen we ons weer over de toepassingen van onze producten. Veel van onze relaties opereren binnen niche markten waarvan wij voorafgaand aan de samenwerking het bestaan niet eens van kende. En juist dàt verhaal maakt ons werk zo mooi.

Smart Technology, Knowledge & Quality