over ons

Smart Technology, Knowledge, Quality

VAKMENSEN 40 gedreven vakmensen die elke dag meedenken in oplossingen. We hebben een zeer modern machinepark, zijn flexibel, transparant en we streven naar langdurige relaties. Daarnaast gaan we de uitdaging niet uit de weg om onszelf iedere dag weer te verbeteren - steeds slimmer en met een nog grotere precisie te werk te gaan - zodat we producten kunnen leveren van een steeds hogere kwaliteit.

PASSIE Het is onze passie om bijzondere, mooie en kwalitatief hoge precisieonderdelen te maken. Wij houden van de verhalen die achter de producten schuil gaan. Wanneer een nieuwe klant zich aandient, zijn de eerste belangrijke vragen ‘wat, waar en voor wie’ is het product. Elke dag verwonderen we ons weer over de toepassingen van onze producten. Veel van onze relaties opereren binnen niche markten waarvan wij voorafgaand aan de samenwerking het bestaan niet eens kende. En juist dàt verhaal maakt ons werk zo mooi.

QUOTE "Jullie zijn een op en top high-end MKB-maakindustrie bedrijf en daar zijn we trots op!" ( Koninklijke Metaalunie)

PRODUCTEN Van precisie onderdelen tot complete assemblages. Bij ons kunt u voor een veelvoud aan producten terecht.

PROCES Engineeren , CNC-Frezen, CNC-Draaien en assembleren tot het product naar wens is van de klant.

BRANCHES Meester techniek maakt producten voor diverse branches zoals Aviaton, Robotics, BioScience, Paint industry en Shipbuilding. Wat deze bedrijven met elkaar gemeen hebben is dat ze hoge eisen stellen aan zowel de kwaliteit van de producten als aan de kwaliteit van het fabricageproces. Zo is de kwaliteit ook voor de toekomst gegarandeerd.

LEIDEN Vanuit Leiden opereren wij voor veelal Nederlandse bedrijven die de internationale markt bedienen.


Smart Technology, Knowledge & Quality