over-ons

Leidse Innovatie prijs

Wij voelen ons zeer trots u te mogen berichten dat wij de Leidse Innovatieprijs 2017 toegekend hebben gekregen.

Leidse Innovatie prijs

Wij voelen ons zeer trots u te mogen berichten dat wij de Leidse Innovatieprijs 2017 toegekend hebben gekregen. Het is pas de vierde keer dat deze prijs van het Ondernemersfonds Leiden werd toegekend.

“De producent van metalen precisie-onderdelen werd door de jury genoemd als een ‘nieuwe Leidse icoon’. - De jury van de Innovatieprijs is niet alleen onder de indruk van de producten van Meester Techniek, maar ook van de manier waarop het Leidse bedrijf een plekje heeft weten te verwerven in een lange internationale keten van bedrijvigheid”. ( Leidsch Dagblad 29-11-2017)

Een van de redenen die werd genoemd door het Ondernemersfonds om ons de Innovatieprijs toe te kennen was; “Leiden was ooit een industriestad. Maar tussen 1970 en 1985 zijn zo goed als alle fabrieken dichtgegaan. Nu, een generatie later, zijn we weer terug, dankzij het bio Science park. En nu ook dankzij Meester Techniek. De familie Meester laat zien dat met verbeeldingskracht, doorzettingsvermogen en bescheidenheid ook in Nederland echt iets te maken is”.

Accepteer de marketing cookies om deze inhoud te bekijken.