vacature cnc frezer

Op zoek naar een vacature voor een CNC Frezer? Verder zoeken hoeft niet meer, want Meester Techniek heeft die vacature voor een CNC Frezer openstaan! Wij zijn een bedrijf met veel ervaring en een modern machinepark en hebben daarom ook een vacature voor een CNC Frezer die aansluit bij onze kernwaarden precisie, kennis en kwaliteit.

Bij Meester Techniek BV bewerken we voornamelijk aluminium en kunststof. Engineering, CNC-frezen en CNC-draaien zijn dagelijkse kost voor ons. Wij maken gebruik van moderne CAD/CAM software. Wij denken graag mee met onze klanten, van schets tot complete series. Als je de vacature CNC Frezer invult, verwachten we dat je raad weet met de verwachtingen van onze klanten. Je denkt met hem mee en kan uit de voeten met een kladje en uitgewerkte schets. Als je ingaat op onze vacature voor een CNC Frezer, dan streef je dezelfde doelen na als wij: in korte tijd het beste product afleveren.

Wil je reageren op de een vacature CNC Frezer? Neem dan contact met ons op. Per mail kan dat op info@meestertechniek.nl. Bellen doe je naar 071 52 34 048.