cnc draaien

Meester Techniek heeft zeer verschillende mogelijkheden om diverse materialen te bewerken. Zo zijn we gespecialiseerd in CNC draaien.

Zoekt u een specialist in CNC draaien? Dan bent u bij Meester Techniek aan het juiste adres.

CNC draaien is één van onze hoofdactiviteiten, evenals Engineering en CNC Frezen. Van precisie onderdelen tot complete assemblages, bij Meester Techniek gaan we enthousiast aan de slag om uw opdracht tot een succes te maken.

De meest gebruikte materialen voor CNC draaien zijn aluminium, staal, RVS, titaan, messing en kunststof. Buiten het CNC draaien kunnen we ook de oppervlakte behandeling voor u verzorgen. Denk hierbij aan behandelingen zoals trommelen, anodiseren, vernikkelen of zwarten.

Modern en flexibel

Onderdelen worden steeds ingewikkelder en zijn vaak niet meer handmatig te programmeren. We hebben een modern machinepark en maken gebruik van cad/cam software. Daardoor kunnen we snel en nauwkeurig een product maken. Bovendien wordt er een enorme tijdswinst behaald met het programmeren.

Op onze moderne machines kunnen we producten van rond 2 mm tot rond 300 mm met een lengte van maximaal 1000 mm vervaardigen, in de meest uiteenlopende vormen en materialen. We kunnen, indien nodig, zelfs 24 uur per dag produceren. De series die wij draaien gaan over het algemeen van 5 tot zo’n 1000 stuks.

We werken graag naar wens van de klant en denken met u mee. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden voor uw eindproduct.

Meester Techniek werkt voor verschillende branches, zoals aviation, robotics, shipbuilding, bioscience en de paint industry. We produceren bijvoorbeeld voor de flight simulator bouw, maken trainingsapparatuur voor tandartsen en boegschroefhendels voor de scheepsbouw. Al deze branches hebben met elkaar gemeen, dat ze allen zeer hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de producten en het fabricageproces.
Meester Techniek gaat deze verantwoordelijke opdracht graag aan en we proberen onszelf iedere dag te verbeteren.

Passie voor ons vak

Het team van Meester Techniek bestaat uit gedreven vakmensen die elke dag meedenken in SmartTechnology oplossingen. We zijn gevestigd in Leiden en werken voor veelal Nederlandse bedrijven die de internationale markt bedienen. Het is onze passie om uitzonderlijk mooie en kwalitatief hoge precisieonderdelen te maken.

Om een goed product neer te zetten, gaan we graag met nieuwe klanten in gesprek. Daarbij zijn ‘wat, waar en voor wie is het product’ belangrijke vragen. De verhalen die achter de producten zitten, verwonderen ons elke dag weer. We ontdekken steeds nieuwe toepassingen van onze producten en betreden zo nieuwe, vaak niche markten.

Bij Meester Techniek zijn we flexibel, transparant en streven we naar langdurige relaties. Door onze ervaring, kennis en het moderne machinepark kunnen we uw product tot een succes maken.
Sinds 2014 zijn we bovendien ISO-9001 gecertificeerd, waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij elke dag streven naar de hoogste kwaliteit.

Wilt u een indruk krijgen van ons bedrijf? Bekijk dan onze bedrijfsvideo, deze video geeft goed weer welk mooi werk wij dagelijks weer mogen leveren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via info@meestertechniek.nl.