Meester Techniek -
De makers van morgen

Bij Meester Techniek geloven we in een wereld waarin mens en machine optimaal samenwerken. Bij ons gaan persoonlijke service en kwaliteit hand in hand met automatisering en snelheid. Zo zetten we vragen om naar maatwerkoplossingen.

Meesterschap

Het zit in onze naam, maar vooral in ons DNA: meesterschap. Het team van Meester bestaat uit bevlogen vakmensen met extreem veel kennis van precisietechniek. Om ons meesterschap kracht bij te zetten zijn we in 2013 gestart met het behalen van de ISO 9001-certificering: de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

Dynamisch

Onze organisatie is dynamisch en beschikt over een modern machinepark en innovatieve blik. Om onze 24-uursproductie te blijven optimaliseren werken we doorlopend aan het verbeteren van de samenwerking tussen mens en machine.

Contact opnemen

Oplossingsgericht

Nee is niet te koop. De makers van Meester denken in oplossingen. Als productiebedrijf van de toekomst zetten we onconventionele vraagstukken om in maatwerkoplossingen. Onze engineers helpen onze klanten in iedere fase van het ontwerpproces.


Milieubewust

We zijn ons bewust van de impact van de productie-industrie op het milieu en de wereld. We nemen dan ook actief maatregelen op het gebied van energiebesparing, onderhoud en recycling. Zo besparen we papier door middel van procesautomatisering, zetten we machines uit wanneer deze niet gebruikt worden en scheiden we ons afval. Ook zijn we in het bezit van het ISO 14001-certificaat, waarmee we voldoen aan de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem.

Genoeg gezien?

Bel of mail ons of kijk op de contact pagina voor meer informatie.

Persoonlijk

Onze mensen maken Meester. En dat al ruim 25 jaar. Een team van 40 makers denkt iedere dag mee over de beste maatwerkoplossingen. Bij Meester streven we naar persoonlijke en langdurige relaties, zowel met onze mensen als onze klanten.

Gedreven

Bij Meester zien we iedere dag als een nieuwe kans om onszelf te verbeteren. Onze makers zijn gedreven om steeds slimmer, sneller en met grotere precisie te werken. Hierbij is innovatie van groot belang. Alleen zo kunnen we bijzondere en kwalitatief hoge precisieonderdelen realiseren.

Contact opnemen