Ervaring

De makers van Meester zijn bevlogen vakmensen met extreem veel kennis van precisietechniek. Of het nu gaat om engineering, frezen, draaien, plaatwerk of assemblage: wij zetten vragen om in oplossingen.

Wat we kunnen

Onze engineers maken ideeën en tekeningen produceerbaar. Door middel van draaien en frezen maken wij kleine tot middelgrote series van metalen of kunststof onderdelen en indien gewenst assembleren we dit tot het eindproduct.

CNC frezen

CNC frezen is één van onze specialiteiten. Dankzij onze 5-assige freesmachines die volcontinu kunnen draaien is dit gehele proces volledig geautomatiseerd.

Lees meer
CNC draaien

CNC draaien is één van onze hoofdactiviteiten. Met deze verspaningstechniek is het bewerken van ronde materialen in iedere gewenste vorm mogelijk.

Lees meer
Engineering

Van idee en tekening naar product. Onze engineers weten hoe. Met hun brede expertise helpen ze onze klanten in iedere fase van het ontwerpproces.

Lees meer
Assemblage

In onze compleet ingerichte assemblageruimte monteren we diverse mechanische (sub)modules voor onze klanten.

Lees meer
Plaatwerk

Met onze (computergestuurde) lasersnijder en kantbank produceren we plaatwerk op maat: van klein tot groot en van enkele onderdelen tot een volledige serie.

Lees meer
CNC Meten

In onze geconditioneerde meetkamer kunnen we uw product volgens de internationale standaarden meten.

Branches

Meester Techniek maakt producten voor bedrijven in diverse branches.

Luchtvaart

Voor de luchtvaart produceren we onderdelen voor de bouw van vluchtsimulatoren (van helikopter tot vliegtuig). Hierbij kunt u denken aan onderdelen voor control loading-systemen of replica’s van onderdelen die zich in en om de cockpit bevinden.

Biotechnologie

Voor bedrijven binnen de biotechnologie ontwikkelen en produceren we onder meer tools die het verrichten van onderzoek makkelijker maken, zoals tijdbesparende oplossingen voor laboratoriumwerk.

Simulatoren

Voor diverse klanten ontwikkelen we simulatoren, waaronder trainingsapparatuur voor tandartsen en oogchirurgen in opleiding. Na de productie van de mechanische onderdelen kunnen we - indien gewenst - de verschillende componenten assembleren.

Scheeps- en jachtbouw

Voor de commerciële vaart produceren we, onder andere, boegschroefbediening. Daarnaast realiseren we voor de luxe jachtbouw unieke onderdelen: exclusief en volledig op maat.

Verfindustrie

Voor diverse klanten in de verfindustrie produceren we testapparatuur. We maken verschillende tools om de kwaliteit van diverse coatings te kunnen meten onder geconditioneerde omstandigheden. Ook maken we instrumenten waarmee de krasvastheid, soepelheid en buigzaamheid van deze coatings gemeten kan worden.

Overige branches

Meester Techniek beperkt zich niet tot eerder genoemde branches. Zo zijn we ook actief in de medische wereld, analytics, entertainment, ruimtevaart, design en machinebouw. Onze makers zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Materialen

Met onze ervaring, kennis en moderne machinepark maken we producten van kwaliteit. Hiervoor werken we met diverse materialen, waaronder:

RVS Staal Messing Kunststof Aluminium

Machinepark

Ons moderne machinepark draait 24/7. Om ons machinepark aan te sturen maken we gebruik van CAD/CAM-software. Hierdoor zijn we in staat om aangeleverde bestanden te importeren en, indien nodig, te bewerken. Het programmeren van onze machines zorgt voor uitgebreide simulatiemogelijkheden, een kleinere kans op fouten en tijdwinst. Bij Meester geloven we in innovatie en werken we doorlopend aan het optimaliseren van de samenwerking tussen mens en machine.

Machinepark bekijken