cnc frezen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor CNC Frezen? Zoek niet verder, bij Meester Techniek bent u aan het juiste adres.

In 1996 zijn we begonnen met een kleine werkplaats, ook toen hadden we al onze eigen CNC freesmachine waarmee we konden CNC frezen en waren er een aantal conventionele draaibanken aanwezig. Met veel enthousiasme hebben we de binnenkomende draaiopdrachten en opdrachten voor CNC frezen afgeleverd. We wisten zowel raad met een kladje als met een professionele tekening. Dit alles hebben we doorgezet en zo zijn we gegroeid naar een groot bedrijf. In 2001 zijn we verhuisd naar een ander pand waar ruimte is voor meer machines.

Nog steeds denken we graag met u mee om het CNC frezen voor uw product zo goed mogelijk uit te voeren. Zo proberen we tot een goed maakbaar en betaalbaar product te komen. We proberen de opdrachten met veel zorg en toch binnen een korte tijd naar tevredenheid van de klant af te ronden.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van CNC frezen voor uw product, neem dan contact met ons op via info@meestertechniek.nl.