cnc frezen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor CNC Frezen? Zoek niet verder, bij Meester Techniek bent u aan het juiste adres.

We zijn in 1996 klein begonnen en inmiddels uitgegroeid naar een mooi bedrijf met een modern machinepark. Om dit aan te sturen, werken we met cad/cam software. We maken gebruik van Solid Works waardoor we files van klanten kunnen importeren en, indien nodig, bewerken.

Bij Meester Techniek zijn we flexibel en denken we graag met u mee. Met onze kennis en ervaring zorgen we voor een kwalitatief hoogwaardig product, dat voldoet aan uw specifieke wensen. We voeren uw opdracht met veel zorg en binnen zo kort mogelijke tijd voor u uit. We gaan met veel enthousiasme voor u aan de slag!

Specialist met modern machinepark

CNC frezen is een van onze specialiteiten, op onze moderne bewerkingscentra kunnen we tot en met 5-assig frezen. Onze 5-assige bewerkingscentra zijn beide uitgerust met minimaal 30 pallet posities die volcontinu kunnen draaien. De grootste maat die wij kunnen verspanen is zo’n 1000 mm lang, 500 mm breed en 350 mm hoog. CNC frezen wordt meestal toegepast bij producten van aluminium, kunststof, messing, RVS en staal.
De meeste series lopen bij ons vanaf 1 tot ongeveer 1000 producten.

We beschikken over een zeer modern machinepark en onze gedreven vakmensen denken elke dag mee in SmartTechnology oplossingen.

De onderdelen die wij maken hebben een grote mate van nauwkeurigheid en afwerkingsgraad. Het is onze passie om mooie en kwalitatief hoge precisieonderdelen te maken. U stelt als klant hoge eisen aan de kwaliteit van de producten, dat doen wij uiteraard ook.
Sinds 2014 zijn wij ISO-9001 gecertificeerd. De processen binnen Meester Techniek verlopen gecontroleerd en wij streven naar continue kwaliteitsverbetering, zodat kwaliteit ook voor de toekomst gegarandeerd is.

De branches waarvoor we werken zijn heel gevarieerd, maar hebben allemaal met elkaar gemeen dat de hoge kwaliteit van producten voorop staat. We zijn werkzaam voor bedrijven in aviation, robotics, shipbuilding, bioscience en de paint industry. Met CNC frezen kun je enorm veel verschillende kanten op. We maken bijvoorbeeld tools om onderzoek in de biotechnologie en wetenschap gemakkelijker te kunnen verrichten. Voor de verf industrie maken we voor verschillende toeleveranciers verf test apparatuur. Het is zelfs voor ons nog verrassend welke mogelijkheden er zijn om de techniek van CNC frezen toe te passen op producten.

Passie voor ons vak

Dat is meteen één van de leukste dingen in ons vak: het ontdekken van voor ons nieuwe markten en toepassingen van onze producten. We zijn benieuwd naar het verhaal achter een product; wat is het, waar dient het voor en voor wie is het? We gaan graag met onze nieuwe klanten in gesprek, zodat we een goed product neer kunnen zetten.

Daarnaast zijn we flexibel, transparant en streven we naar langdurige relaties. Door onze jarenlange ervaring, kennis en het geavanceerde machinepark kunnen we ook uw product tot een succes maken.

Wilt u graag een kijkje nemen in ons bedrijf? Bekijk dan onze bedrijfsfilm via deze link.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van CNC frezen voor uw product en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via info@meestertechniek.nl en wij helpen u verder.